Mivel kezdődik egy gólya sorsa az egyetemen? Talán a július végi izgatottsággal, a ponthatárok kihirdetésével, majd a várva várt SMS érkezésével.
Vajon felvesznek? Elég lesz a pontom? Az első hely lesz a befutó?
Megérkezett a hír, FELVETTEK…

A rengeteg teendő, papírok, leendő csoporttársak felkutatása. Számomra így telt az első egy hét a felvétel után. A Budapesti Gazdasági Egyetem, közelről sem említhető egy lapon az ország bármely másik egyetemével – mondom ezt teljesen elfogulatlanul! Jelen esetben nem a programok sokszínűségére, vagy a szakmailag kifogástalan oktatói gárdára gondolok – bár gondolhatnék akár arra is –, sokkal inkább a gólyatáborról és az egyetem pezsgő diákéletéről beszélek!
Hát ki más szervezné a legtutibb gólyatábort az országban, ha nem a KVIK HÖK csapata.
4 nap, 3 éjszaka a Balatonon. Kell ennél több? Na jó lehet hogy kell… buli, csajok, új barátságok.

Augusztus 21-én a reggeli órákban a regisztráció után -a gólyák nagy része- megkezdte útját Siófok felé. Senkinek nem kell bemutatnom az odautat. Ismerkedés, beszélgetések, zene bömböltetése. A tábor megkezdése előtt leendő „Gólyaszüleink” felvették velünk a kapcsolatot. Személy szerint a Navy Kék csapatba kerültem, akikkel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot egymással az első találkozásig.
Mindenki nagyon jó fej és szimpatikus volt, nem csak első látásra. Igazi „család” lettünk.
2 óra vonatozás után megérkeztünk a Balatonra.
Következő célállomás a GT helyszíne volt. A szokásos átvizsgálás, regisztráció és a gólyacsomag felvétele következett. Megkaptuk a GT hivatalos viseletét, a pólót.
Ezután elfoglaltuk a szobánkat a szálláson. Már a vonaton jól betanult „Nincsen hangotok..” -tól, valamint a legjobb zenéktől zengett a tábor. De nem maradhatott el a csapatunk himnusza sem:

„Mi vagyunk a Navy kékek,
vagányak és kemények.
Ivászat, buli, fáradtság
Számunkra egyik sem akadály.
Táncunk gyors, felveri a port,
Míg anyu meg apu tölti a bort.
Bacardi, Whisky, Jäger
BULIZUNKMI EGÉSZ ÉJJEL.” – hangzott a csapattól.

A Line up igazán sokszínű volt, a programok közt voltak:
Délutáni partyk, minden este hajnalig tartó buli, fröccsváltó, Csapatépítő vetélkedők.
Előadókból sem volt hiány, hiszen Magyarország top előadóiból jutott  minden napra!
A legnagyobb tömeget talán a korosztályunk által még ismert GROOVEHOUSE vonzotta. Szinte egyszerre énekeltük az együttes Hajnal című számát.

Mindannyian jól éreztükmagunkat és már a nap is felkelt, mire mi nyugovóra tértünk.
Kiváltképp nagy bulit csinált még Yamina, Matt Flaron, Danny Better, és a Drop the Cheese is.
A Budapesti Gazdasági Egyetem legfrissebb hallgatóinak emlékezetébe valószínűleg örökre bevésődik ez a pár nap. Egész életükben emlékezni fognak rá, milyen volt a gólyatábor.

Minden padon ültek, minden járdaszegélyen csatakiáltásokat skandáltak, és minden egyes négyzetméteren különböző csapatok táncoltak.
A GT ideje alatt a Navy csapat kiérdemelte a #legtovábbbulibanmaradós csapat címét, hiszen a tábor egy maroknyi társasága reggel 6-ig nyomta a bulit.

Az állomások során igazán jól éreztük magunkat, teljes elfogultság nélkül mondhatom, hogy az autómosás tetszett a legjobban az elsősöknek.

Ezennel ragadnám   meg az alkalmat és a gólyák nevében mondanék köszönetet a BGE KVIK HÖK csapatának a fáradhatatlan munkáért és azért, hogy egy életre szóló élménnyel gazdagítottak bennünket.

A minden napi bulizás és az állomások kifárasztottak bennünket, de a csapat lelkesedése ennek ellenére sem hagyott alább.
Csütörtök reggel bőröndjeinket tele pakolva vettünk érzékeny búcsút egymástól és a Balatontól.

Akárhogy is legyen, a legméltóbb megünneplése a sikeres felvételinek a Gólyatábor volt!
Buli, meleg idő, jó társaság és a NAVY.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here