Április 18-án három órakor vette kezdetét a KVIKNIK a kari HÖK alelnöke, Yilmaz Attila Zoltán nyitó beszédével. A szerdai napon a vetélkedőkre helyeződött a hangsúly, a kedves hallgatók négy féle megmérettetésen is részt vehettek.

A kulturális vetélkedővel és a BGE kvízzel indítottuk a napot, ahol természetesen remek hangulat volt és mindenki megmutathatta, hogy mennyire jól informált Oroszország és a Budapesti Gazdasági Egyetem téma körökben.

A folytatásban az Okosabb vagy mint egy ötödikes?! és az Egy perc és nyersz programokon mutathattátok be, hogy milyen képességekkel rendelkeztek, majd zárórára megérkeztek a stand up fellépők (Orosz György és Loránt Barnabás) akik a fáradságos nap után remek poénok tömkelegével szórakoztatták a kvik hallgatóságot az V. előadóban.

A második napon a sport vette át a fő szerepet, ahol rengeteg bajnokság került megrendezésre. Ezek nem voltak mások mint a: Foci- , Kosárlabda- , Csocsó- ,Póker- , Ping-pong- , Fifa- , Fröccspong bajnokság és a Treasure Hunt. Válogatni lehetett bőséggel, már csak egy jó csapat kellett, hogy elvihessétek a fő díjat.

A bajnokságokon felül voltak kötetlen programok is a kvikniken, délelőtti órákban Zumbán tudtatok részt venni ahol a lányok kíméletlenül megmozgattak mindenkit aki vállalkozott erre a feladatra, illetve ha valakinek olyan vágyai voltak és a bajnokságok után még volt energiája akkor ő élő szumósat is játszhatott!

A főző versenyről sem szabad elfeledkezzünk, mivel 4 csapat versengett a zsűri kegyeiért, hogy a kviknik legjobb szakácsai lehessenek! Több kevesebb sikerrel minden csapatnak sikerült alkotnia valami finomat amit a kviknik résztvevői elfogyasztottak és a kaja kómát átvészelhettétek a “Chill zoneban”.

Köszönjük nektek, hogy ennyien részt vettetek a kari napok programjain, reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és elégedett volt a programok színvonalával.

További képeket a BGE KVIK HÖK facebook oldalán találhattok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here