Rengeteg tanulónak egyetlen dolog jut eszébe, mikor az Educatio kiálltásra gondol, ez pedig nem más, mint a végtelen mennyiségű ajándéktoll, és a többé kevésbé hasznos ajándékkütyü, amiket néha már megszállottan gyűjtögetnek.

Viszont most nézzünk be egy kicsit a logózott pendrive-ok és bögrék mögé, hiszen a rendezvény legfőbb célja, hogy ezek mellett a leghasznosabb információkar is hazavidd az általad kinézett képzésekkel kapcsolatban.

A kiállításon mintegy 150 kiállító és több, mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és az egyetemi életről.

Ennyi kiálltó között biztosan megtalálod a neked megfelelő intézményt, viszont érdemes kicsit előre felkészülni, hogy ne vessz el a tízezer négyzetméteren elterülő standrengetegben.

Jó, ha már most megkeresed a kiszemelt egyetemeket a kiállítók között, így a helyszínen egyszerűbben megtalálod a standokat a térkép alapján. Mindenképp szedd össze előre a kérdéseket, amikre választ szeretnél kapni, hogy ott már csak fel kelljen tenni őket.

A 3 nap alatt mindenre jut idő, viszont azt javasoljuk, hogy először keresd meg a válaszokat az előre összeszedett kérdéseidre, aztán ha már tisztában vagy mindennel indulhat a felfedezés és a rengeteg „promócucc” beszerzése! 😃

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here